23.1.11

Onpa hurahtanut aika nopsaa. Viikonloppu jo melkein ohi.. Loppuviikosta saimme hyviä uutisia. Kotimme myyntiarvoa käytiin arvioimassa. Ennen sitä siivousta ja stailausta, uhh! Sitten leipomista ja jutustelua. Kiinteistönvälittäjä kehui persoonallista kotia, joka poikkeaa valtavirrasta positiivisesti. Loppuillasta kipuilin niin kovasti, ettei nukkumisesta tullut mitään. Opetus, älä häsää! Mutta tuntui se hyvälle, kun kotia kehuttiin ja sen arvo nousi melkoisesti. Nyt remppa loppuun... pliiiiis! Sen jälkeen oli oltava taas niin hissukseen, et... (lue: mälsää!)
Tämänhetkinen tilanne siis se, että koko perhe nukkuu tytsyn huoneessa. Mutta lupaan, lähiaikoina (lue:talven aikana) uusia kuvia pelkästään tytsyn huoneesta, ei makuuhuone yhdistelmästä. Can't wait!


* * *


Tänään oli päästävä ulos. Mies ja tytsy mäkeen, minä kamera kaulassa hissukseen kävelyä ja klik-klik-klik. Sen jälkeen piirsimme kortteja Tanskan isovanhemmille.

Tanskan vaarille tytsyltä lämpöiset terveiset! Ikävä on! (Vaari seuraa blogia ja toivoi lisää kuvia).

Ensi viikolla tapahtuu. Remppa-asioita hoidetaan, käydään labrassa, 3:lla eri lääkärillä.. Uhh! Silti, toivon teille jokaiselle ja itselleni levollista ja positiivista viikkoa!

6 comments:

Mrs. Lotta said...

Mukavaa, että saitte hyvän arvion kiinteistönvälittäjältä. :) Tsemppiä tulevaan viikkoon & voimahaleja. Ollaan yhteyksissä.

RuusuLiisa said...

Kiva kun saitte hyviä uutisia :)
Ihana nukkekoti ja ihana sänkysysteemi Tytsyllä! Tyllerön nukkakoti odottaa tuunaajaansa eli minua- onpa sillä ikää jo yli 30vuotta ja kotiin on joku (pikkuveli) aikoinaan piirrellyt mustalla tussilla kaikenlaista :D Pitääkin ottaa työn alle heti kun mahdollista.

Mukavaa alkanutta viikkoa& voimarutistus!

Nonna said...

Ihana haravahammas siellä!

Voimia viikkoosi! Hienoa, että kiinteistönvälittäjältä tuli noin mahtavia uutisia!

Teija said...

Noniin, onnea! Teillä on siis uuden asunnon haku edessä, vai joko on kiikarissa joku kiva? Jaksuja remppaan, kyllä se siitä! :)

Miia - Miian unelmia said...

Mukavaa viikkoa sinulle!

anni said...

Lotta
TAK! Asiat kai edistyy, tai sitten ei..Hitaasti menee.


RuusuLiisa
Kiitti! Nukketalo on Ukin ja mummon duunaama tytsylle. Isi löysi sen kaatopaikalta ja ukki laittoi kuntoon.. :)


Nonna
Kiitti! Haravahammas todellakin.. :) Mukavaa viikkoa sinnekin.


Teija
kiitti!
Ei me vielä minnekkään olla lähdössä. Muutettiin lainoja ja talon noussut arvo piti saada tietoon. Nyt jos rempan saisi loppuun? Mutta olisi kyllä IHANA semmoinen just täydellisen avara uusi pesä.. Leppoisaa viikkoa sinne!


Miia
Kiitos. Täällä se on vähän mm.. no sellainen lääkäreissä ravaamista. Parempaa sitä sulle!