21.1.11

Pulinaa

Ihan mukava torstai. Tapasin työkavereita. Sain kukkia. Söin hyvän lounaan ja maistelin paljon erilaista jäätelöä. Kahvilan sedät kehittivät uusia makuja ja 3 rohkeaa naista olivat koekaniineja - tervajäätelö (mm...not too good), suklaachili (nam! Ja reilu chilin vähennys), baileys (ihana, pehmeä..). Anyway, kiva kahvila jossa hyvä palvelu se on vasta ihanaa! Muutenkin, hyvä asiakaspalvelu on sitä jotain. Sen pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta se ei ole sitä todellakaan. Olen päättänyt, että mainitsen (kehun, kiitän..) ääneen kun sitä saan.

Lääkärin neuvosta kävelen sen minkä pystyn, melkoinen näky se onkin.

Poikkesin paikallisessa sokoksessa, jossa loput aletuotteet olivat 70% alessa. Yeah, ostin 2 hyvin edullista piirakkavuokaa (kunnon nainen!) ja tyylikkäät lyhdyt (2kpl) valkoisille rappusille. Vain rappuset puuttuvat. Pakko (pakko-pakko-pakko-pakko!!!!) saada tämä koti joskus valmis ja mukaan lukien ne eteisen valkoiset rappuset yläkertaan ja mun seinä valokuvineen.

Tein terveellistä keittoa perheelleni. Köllötimme koko perhe peiton alla sohvalla pulisten ja silitellen.  Katsoin TV2:n Satuhäät ohjelman ja mumisin. Tykkään hirmuisesti katsoa hääohjelmia. Mies ihmetteli, miksi edes katson, kun kerran mumisuttaa. Tärkeintä kuitenkin on, että ohjelman parilla on hyvä olla toistensa kanssa, eikö niin? 

Ihan hyvä torstai. Kiitos siitä perheelleni ja työkavereilleni!

ps. Ystävä oli käynyt matkamessuilla. 
Oihh, kuinka kaipaankaan reissuun! Sen
aika ei vaan ole nyt. Mutta tuleehan se taas?
Minne ja miten sinä matkustaisit, jos mikä 
tahansa olisi mahdollista? ...Kenet ottaisit 
mukaan? Miksi? ...Lähtisitkö yksin?

5 comments:

Niina K said...

Joa mulla olis ylimääräistä rahaa, mä ottaisin mukaan sut ja me mentäis käymään venäjällä. Ihan vaan siksi, että mä en ole koskaan siellä käynyt! :) Mut just nyt mä olisin halunnut meidän mummo A'n kanssa sinne Islantiin. Ja Englantiin mä olen päättänyt vielä joku päivä päästä ON PAKKO!!

Heini said...

Kuulostaapas ihanalta tuo jädenmaistelu :D tervajätski kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, mutta maistaisin kyllä!

Hyvää viikonloppua!

Teija said...

Mä menisin varmaan takas Egyptiin ja Tutankhamonin paramidiin. Ne meinaa kai sulkea sen tän vuoden lopussa, enkä oo siellä käynyt! Tai missään pyramidissa. On kyllä niin paljon mutakin ihania paikkoja näkemättä!

Sulla oli kiva torstai, jätskinmaisteluineen kaikkineen. Pojat toi illalla suklaalakritsijädeä kaupasta, ja sekin meni alas kyllä :))

Anna said...

Mä haaveilen niiiin monesta reissusta. Jos olis rahaa.

Ostosmatkasta NYC:iin, laatuseurassa, ilman lapsia. Söisin, ottaisin yliannostuksen kulttuurista ja shoppaisin kunnes droppaisin.

Matkaisin Skotlantiin Hra. R:n kanssa. Vaellustyylillä. Istuisin tunnelmallisissa pubeissa ja ihailisin "locheja".

Jonnekin turkoosin meren rannalle vesipetolasteni kanssa. Lotrattaisiin lämpimissä vesissä, syötäisiin tuoreita, maukkaita hedelmiä ja kuljettaisiin varvastossuissa.

Haaveilen myös automatkasta. Perheen kanssa. Navigaattori osoittaisi suunnan, pysähdykset takapenkin tarpeiden mukaan, kiireetöntä maisemien ihailua rantateillä Euroopassa.

Siinä muutamia haaveita. Toivottavasti niistä tulee joskus vielä totta. Siihen asti harrastellaan haavematkailua :)

Mukavaa vkonloppua! ♥

anni said...

Niina,
Joo..semmoisilla venäläisillä armeija moottoripyörillä jossa sivukori.. Haha! Mutkikkaat kylätiet ja balalaika soi.. AHh! :)


Heini,
Kiitti! No ei ollut munkaan mieleen se tervan makuinen, vaikka myönnän...söin ihan kaiken! Surprise-surprise! :) Mukavaa vkn:loppua siullekin!


Teija,
Kiitti.. :) Mainiota viikonloppua teidänkin jengille! Nam!! Jäätelö..


Anna,
Kiitti..kuulostaa erinomaiselta. Yksi kerrallaan toteutukseen! Hyvää viikonloppua!