13.1.11Tänään ollaan oltu taas tosi hissukseen. Huohh. Vähän pyykkäilty ja selailtu läpi satoja kakku- ja piirakkaohjeita. Viikonloppuna juhlistetaan tytsymme synttäreitä, mutta ihan lähipiirin kesken. Lastenjuhlat peruuntuivat.

Teen täytekakun ja suolaisen piirakan salaatin kera.. Ei välttämättä kovin lapsellista, mutta meidän tyttö syökin ns. kaikkea.. Kunpa olisi hyvä leipuri/ruoanlaittaja. Mä kun vaan olen semmoinen soveltaja. Juuri koskaan en tee 100% ohjeen mukaan, jostain syystä aina pitää käydä muuttamaan ja sitten lopputuloksesta ei ole varmuutta. Syödyksi ovat tulleet ruoat ja kai nytkin. Aloitin jo kattaushommat ja valmistelut tänään, jotta jäisi mahdollisimman vähän tekemistä perjantaille. Tiedän, että en jaksa paljon.. Kattausliinana käytin tapettia, johon kirjoitan jokaisen paikalle nimet.. Bongasin sen äskettäin jostain blogista ja sovelsin. Koristeena pöydällä keltaista, punaista ja vihreää serpentiiniä, vihreät (hääpuvun vihreät) servetit juomalaseissa. Värikkäitä kynttilöitä vielä ajattelin, mutta taitaapi tulla ahdasta ruokapöydässä. Huomenna jatketaan, hissukseen.

Postissa tuli epikriisi. Huohh.. Asiat pyörii päässä ihan liikaa. Yritän lukea, surffailla netissä/blogeissa ja olla miettimättä/murehtimatta, ei aina ihan onnistu. 

Tänään kävi remppamies. Kuukauden vaihteen paikkeilla alkaisi parin viikon rakennusurakka makuuhuoneessa, kunhan vaan tulee luvat kaupungilta. En malta odottaa, siis en pölyä tai mölyä..vaan sitä makuuhuonetta! 

Että näin..taas... zzz...

4 comments:

Miia - Miian unelmia said...

Murehtimatta jättäminen on joskus vaikeaa. Toivon sinulle paljon voimia!

Minusta hyvän kokin tunnus onkin juuri se, ettei tee ohjeen mukaan, vaan osaa soveltaa. Tuo tapetti pöytäliinana kuulostaa kivalle idealle.

Pia said...

Myöhästyneet onnittelut teidän tyttärelle!
Pidän peukkuja että saatte kohta sen makuuhuoneen.

Tuula said...

Toivottelen hyviä synttärijuhlia! Teillä on valloittavan näköinen 5-vuotias neito :)

Lämpöisiä ajatuksia ja jaksamista!

anni said...

Miia
Kiitti! Sovellukset onnistui melko hyvin. Nyt on vedetty kakkuja ja piirakoita..nam!


Pia
Kiitos! :-)
Makuuhuonen rakennuslupa tuli, vaille enää paria nimmaria.. Ohh, en malta odottaa.


Tuula
Kiiiiitoss! Synttärit on juhlittu ja tytsy vuoden vanhempi..