28.1.11


Ensiki suurenmoisensuperhypermahtava kiitos kommenteista edelliseen nimipostaukseen. Nimitarinoita oli ilo lukea. Neuvot pistetty korvan taakse. Hyvin samaa mieltä olen kanssanne. Nyt vaan ottaa niin päähän bloggerin epäkohta - kaikki vastakommenttini lensivät  taivaan tuuliin. Onko teille käynyt näin?

Hetken mietin, että julkaisen nimilistamme ja pohdin kanssanne nimiä. Sitten kai tulin järkiini ja suojelen itseäni. Niinkuin sanoitte, nimen valinta lapselle on niin makuasia, tuskin kaikki olisi hehkuttanut niin ihanaa nimivalintaamme (mitä ei siis vielä edes ole). Tietäen tämän äitylin herkän mielentilan, olisin onnistunut varmastikin pahoittaman mielen. :) Eli näillä mennään.

KIITOS myös lämpöisistä ajatuksista ja  tsempeistä. Lämmittävät mieltä - aina!

Toinen lapsemme (CCAM) tarkastuskäynti on nyt takana. Lastenklinikan sydänspesialistilta tuli mukavia uutisia. Kasvain keuhkoissa ei ole vaikuttanut eikä vaikuta vauvamme sydämen toimintaan - helpotus. Naistenklinikan sikiötutkimuksessa tutkittiin tarkemmin kasvaimen kehitystä, vaikutusta ja kokoa. Kasvain oli vähän kasvanut, kuitenkin suhteessa vauvan kasvuun/kokoon, yhtä paljon kuin aiemmallakin kerralla. Pettymys, mutta myös helpotus - pahempaan suuntaan emme ainakaan ole menneet. Ensi kerralla kosnultaatiota lasten kirurgin kanssa mahdollisesta vauvan leikkauksesta joko heti syntymän jälkeen tai kasvattuaan. Eteenpäin mennään toiveikkain mielin. Myös sairasloma jatkuu, joten hissukseen mennään.


 Kukat - intohimoni, ilon ja energian lähde. Kiitos läheisille ja ystäville ketkä niitä tuovat perheelleni. :) Voiko niitä koskaan olla liikaa? No kai voi, mutta TOSI harvoin. Toisinaan yllätän itseni myös omilla valinnoillani. Muutama ilta sitten, kun iltamyöhään kävin hakemassa piirakka-ainekset läheisestä ruokakaupasta, otin mukaan hennon vaaleanpunaisia tulppaaneja 2 nippuja. Mitä? Minä ja vaaleanpunaisia? ÄHH?!? What's happend? Mutta niin se vaan on, että ne on ihania.

Seuraavana päivänä toi ystävä 2 nippua lisää vaaleanpunaisia (vähän tummempia), tosin hänen pienen tytsyn valitsemia..  :) Nyt se kokonaisuus onkin vasta ihanuus!

Värikästä. Energiaa lisäävää. Näillä jos jaksais mennä hissukseen kohti kevättä.

Iloa tuo myös edistyvä remppa. Kattoikkuna odottaa asennusta. Rakennustyöt alkaa ensi keskiviikkona. Eilen nukkumaan mennessä mies lupasi, että 1.4 nukutaan omassa makuuhuoneessamme. Can't wait!

Palaan pian asiaan taas.. 

6 comments:

Niina K said...

Hih, meil on siis niiin samat eväät, meilläkin meinaan syödään mandkelentiineja mitä lienevätkään nykyään nimeltään niin taukoamatta.. Juu pidä nimi piilossa kunnes näet kuka sieltä oikein tulee maailmaan :) Et ensti kuiskaat nimen vauvan omaan korvaan ja sitten vasta muille! :) Kaikin puolin hyvää viikonloppua!! P.s Meilläkin tuhisee Ii'n huoneessa nyt viikonlopun kaksi tyttöä..Ii ja siskon suloinen neiti M. :)

Nonna said...

Aivan ihania, energisoivia kukkia! Taidan marssia kukkakauppaan tänään!

Mukavaa viikonloppua sinulle! Kiva, että mitään pahoja yllätyksiä ei tullut tutkimuksissa!

eilen tänään huomenna said...

Ihanan räiskyvä oranssi seinä!

Mrs. Lotta said...

Ihania kukkia, yllättäviä värisävyjä! :) Teillä on aina niiin siistiä, ainakin kuvissa. Pöydän pinta kiiltää eikä ylimääräisiä tavaroita ole näkyvissä. Haastan kuvaamaan rumaa sotkua kauniisti?! :) :) Terkkuja!

anninen said...

Niina,
Kiitti!
Totta, kuiskaan pojun korvaan.. :) Ihanasti sanottu!


Nonna,
Kiitti! Kukkakaupat (hyvät sellaiset) on maailman parhaita kauppoja! Ja samalla sitten ne huonot, uhh..ne saa melkein raivon partaalle. Iloa sinne!


Eilen tänään huomenna,
Kiitti! Seinä on..mm.. ehkei niin räiskyvä, mutta joo.. ei oo valkoinen ei. Tykätään siis molemmat siitä mieheni kanssa, vaikka myönnän että aina välillä palaan ajatukseen vaalentamisesta. Värinä semmoinen terracotta, ei kovin räiskyvä oranssi. :)
Lotta,

anni said...

Lotta,
KIITTI!
Mitä? Siistiä? Ähh???
Ehkä mä kehtaan kuvata vaan ne siistityt nurkat? Mm..haaste rumaa sotkua kuvattuna..mm..mmmmmmmm. Onko semmoinen edes mahdollista?

JUuh, tulppaaninen värisävyt aika yllättäviä. Pirteitä. Nyt, jo vähän kulahtaneena ihanan haaleita ja utuisia.