12.1.11


Tyttäremme synttäripäivä oli hyvä päivä. Aamulla tyttö heräsi synttärilauluun ja sai avata yhden paketin, balleriina-nuken. Täys kymppi!  Nukke lähti mukaan päiväkotiin. Siellä juhlistettiin päivää ilmaan heitoilla ja pienellä lahjalla. Tyttö oli itse valinnut aarrearkusta itselleen helmet.  Ennen tytön hakua päiväkodista, haimme THE kukkakimpun. Täysi kymppi taas!  Kotiin palattuamme avasimme lahjoja ja juttelimme tietokoneen ja puhelimen välityksellä isovanhempien kanssa. Kiitettiin runsaista lahjoista ja iloittiin. Sitten tyttö sai päättää, minne haluaisi mennä syömään ja tytön toiveessa oli se pallomeri ja hamppari -> Hesburger. Siellä syötiin juhlaillallinen ja peuhattiin pallomeressä, kun äiti ja isä juttelivat henkeviä (mistä ei puuttunut kyyneleitä). Kotiin palattuamme leikimme uusilla legoilla ja söimme palan kakkua.  Kiva päivä, josta jäi hyvä mieli koko perheelle.

Meiltä vanhemmilta tytsy sai lahjaksi uuden repun, ns.oikean repun josta äiti taisi olla enemmän innoissaan kuin tyttö.. Vastaavasta repusta kertoi RuusuLiisa blogissaan juuri tänään, hassua! Reppu on ihana, eikä äitiä harmittanut yhtään että kaupassa oli vaaleanpunaiset loppu..  ;) Taidan haluta samanlaisen (aikuisten kokoisen).. hihh! Oltaisiin samiksia tytsyn kanssa.

 


Nyt tytsy on unten mailla ja äiti voi rauhassa kipuilla sohvalla. Näin se menee täällä sairaslomalaisella..  Mielialat menee laidasta laitaan ja murhe ja huoli on mielessä kun muut asiat on tehty ja ajateltu. Mut näillä mennään ja etetnpäin. Kiitos tästä päivästä!

4 comments:

Lotta said...

IHANA reppu. Mäkin oon monesti halunnut tuota samaa aikuisten kokoisena. Oltais kaikki samiksia. :) :) Näyttää erityisen ihanalta maailman lentokentillä rähjääntyneenä, likaisena, jopa rumana. Elämää nähneenä. :) :)

Nonna said...

Myöhästyneet onnittelut 5-vuotiaalle ja mamille tietty myös! Teillä on ollut kiva päivä!

Reppu on kiva, vaikka mun mies valittikin, että eihän se ole yhtään ergonominen... Mutta ei se niin haittaa, kun on kovin retro! Ihanaa päivää!

Piia said...

Minäkin haluaisin juuri tuollaisen ja saman värisenkin, olen jo toivonut sitä äitienpäivä lahjaksi, hih ;)

anni said...

Lotta
Totta! Eiku ostamaan. Ehkä saat ryhmäalennuksen.. ;) Tuo keltainen on kyl NIIIN herkku värikin vielä! Ihanan epäsopivan iloinen meille mustaan pukeutuville..
Tytsy tykkäsi ja päiväkodissakin kehuivat, mikä tärkeää 5-vuotiaalle (ja äidille, hihh)


Nonna
Kiitti!! Totta, nyt ollaan katos esteettisiä! Meillä ei siinä kanneta edes mitään painavaa, vaihtovaatteet päiväkotiin jne..


Piia
Kiitti! Taitavat loppua kaupasta kesken.. :P Kohta keltaiset reput jyrää!